"SoMeTiMeS oUr LiFe iS FiLLeD WitH cOLoUrS, aT tImEs, wE LiVe In TeArS"

UjangMD FeaT Makcik ZainunG


Home Games Download Songs Lyrics 18SX TV(Live) PERMINTAAN LAGU FORUM Blogger Kick Start Template


Monday, October 31

Geram Siot!!!

Arghh nak ikutkan mata nie memang nak tdo jer 24jam tak yah bangun2.. hp berdering2 entah siapa yang call.. ujang sapu mata yang berair.. hmm terus menghala siapakah gerangan pagi2 buta nie yang call ujang.. laa anzreen.. hmm still ujang merajuk.. ujang tak angkat.. cuma sms dia bagi tahu dah bangun..hmm sakit hati lagi kat nazreen.. geram tul.. ujang paling tak suka kalu uajng call dia ooff hp... eee... rasa macam nak.. !!! hmm lantas ujang bangun sahur..makan pun ala kadar jer.. ikut apa yang ada dalam peti.. lepas makan terus masuk bilik nak sambung tdo! Kesian pulak kat reen bila buat macam tuh.. teringat kata2 "kalu nak merajuk boleh.. tapi jangan merajuk lama-lama sayang". Ahh...Tdo je lah!! hmm jam loceng berbunyi dah.. time pi keje lah nie.. dengan mata yang masih mengantuk terus ujang turun dari katil. arghh.. terpijak saper pulak entah!! ya allah.. abg ujang ada balik..opss ujang terpijak perut dia.. hmm mengerang sakit dia..tak leh marah kan ujang .. kenapa suruh tdo kat bawah.. ujang mana nampak.. lagipun time sahur tadi tak der pulak dia!! mungkin lepas subuh kut abg ujang sampai! Terus ujang masuk bilik air.. arghh best kencing ceh!! hmm terasa sengal kat bahagian kepala konek ahaks(tu lah sayang.. abg dah marah jgn selalu main kat tempat tuh wakaka). Siap nak pi keje dah.. mak ujang bebel... time nak pi keje adalah dia suruh ujang buat itu.. buat ini.. ujang takut tak sempat sampai kat tempat keje.. kekadang sakit hati tul.. adalah uajng menegking.. melawan cakap mak ujang.. terus ujang pi keje.. rasa menyesal pulak derhaka kat mak uajng.. tapi kekadang uajng rasa bengan bila asyik kene naggging jer!Hmm gini lah manusia baru rasa menyesal bila dah buat salah.. layan perasan.. teringat dulu2..Sedih ...teringat masa dulu2.. semasa ujang bersenang.. dia bekerja...memberikan segala kehendak uajng tanpa ada batas dan tak pernah minta di balas. ingin di berikan ujang kehidupan yang sempurna.. hmm tapi.. uajng tetap melawan.. arghh... kekadang bila terpikir.. dia berleter untuk kebaikan.. marah bukan kenecian.. tapi tanda sayang kan?? Dan ujang semakin dewasa.. dan dia pula membilang usia..dan di saat uajng berjaya.. dia pulak dah tak berdaya..dan yang pasti uajng tak kan lupa jasa mak uajng waa.a.. rasa bersalah sangat2.. balik nanti sure uajng kene tegur dulu mak uajng nanti!Sampai dah kat tempat keje..ada dah sebilangan pekerja dah bercuti.. terutama yang berkeluarga.. dan yang masih belum bekerluaga tak leh cuti awal.. hampeh.. dia tak tahu yang uajng pun dah berkeluarga.. ehehe.. ngan saper? ngan nazreen lah huhuhu!! nazreen ada sms uajng.. tapi ujang balas tak balas jer.. ala masih merajuk ehheehe! Dan nazreen pulak ujang tak balas msg dia makin banyak di hantarnya sms. aduss..! hm eizmil pun ada sms.. makin akrab ujang dengan dia! Dan si Sham lahanat tu pun ada tegur dalam Ym..Sabak pulak tak habis menyakat ujang adus!!. Megat pun ada..Jack pun ada,... hmm dan Rosman Fitri.. cantik naam dia kan? pun ada online semalam.. dan ujang ada kenal sorang lagi kawan baru.. akira namanya.. duk lah berchat sambil buat keje... Dah time nak balik rupanya! hmm esok satu hari lagi keje pastu cuti beraya lah...sampai rumah pun dah agak lewat kul 5.30ptg.. abg uajng ada kat rumah.. nazreen dah bagi tahu awal2 nak berbuka pose last ngan uajng hari selasa.. tapi uajng tak pasti dapat ke tak.. hmm apalagi tarik muka masam lah! Duk kat rumah je lah menunggu time berbuka pose.. hmm ada sms dari eizmil.. dah berbuka pose si eizmil nie.. ye lah sabah kan berbuka awal! N Nazren pun ada sms ucap selamat berbuka.. arghh time malam nie rasa bosan pulak duk rumah..nak kuar malas.. abg ujang ada ajak ujang pi ruma member dia.. tapi tak best lah kan.. mesti ujang cam tunggul nanti! Hmm rasa puas dah ngajuk ahaks.. ujang sms nazreen.. ehehee.. ngajuk pun buka leh dapat apa kan?? kalu dapat present ker tak apa gak! hmm bermanja lah si nazreen nie.. Jamal ada call tapi ujang tak angkat.. dan ajis.. miss u so much... Ujang teringat kat adam(kemaman) terasa nak call dia jap.. hmm sembang2 kosong jap.. pastu terus uajng call kakak angkat uajng(kak tie).. dah lama uajng tak jumpa dia.. hampir setengah tahun!Duk sembang2 ngan kak tie.. ada panggilan pulak.. pone rumah lagi di callnya ujang.. di amati hmm pasti uajng kenal milik siapakah suara itu!! abg aziz. Apa ke hal dia call memalam nie.. laa. dia cakap tak tahu lagi dapat beraya nagn ujang ke tak?? hmm ujang cakap ok.. lagipun tak de apa nak baraya pun ngan dia!! terus ujang letak gagang.. maat mengantuk sangat tengok jam pun dah lewat.. esok sehari lagi kerja.. so gud nite...DAN.. UJANG CORETKAN DIARI UJANG LAGI SELEPAS HABIS RAYA EKK 1NOVEMBER HINGGA 8NOVEMBER!! MWAH... I LUV U ALL.. KAH KAH!

Posted by Ujang_MD :: 10/31/2005 08:58:00 AM :: 3 Comments:

Post a Comment


Best Malaysian Sites Page Rank Checker

© UjangMD FeaT Makcik ZainunG 2009 - Template by UjangMD.