"SoMeTiMeS oUr LiFe iS FiLLeD WitH cOLoUrS, aT tImEs, wE LiVe In TeArS"

UjangMD FeaT Makcik ZainunG


Home Games Download Songs Lyrics 18SX TV(Live) PERMINTAAN LAGU FORUM Blogger Kick Start Template


Wednesday, November 23

Komen beb!!!

Click Sini Untuk Komen Pic UjangMDClick Gambar Untuk DiPerbesarkan!!
ermm kembali kite di episod...komen mengomen...kali ini komentar kite pada hari ni berkisar berkenaan gambaran seorang jejaka yang sedang memperlihatkan harta yang selama ini beliau pendamkan dan simpan tuk azimatnya akan datang....

1. mempunyai posture badan yang seimbang...tidak keterlaluan...(kurus atau gemuk)...
2. perlu mengekalkan ciri2 yang istimewa yang dapat menarik sesorang terhadap dirinya seperti dada, lengan, punggung dan betis (wajah tidak termasuk di dalam komen ini - ia akan di komen di keluaran lain)
3. bahagian yang paling penting dan teramat diambil perhatian - alat sulit (maaf jika komen ini tidak dapat dibuat secara menyeluruh oleh kerana keadaan gambar yg tidak menampakkkan rahsianya semua ...heeeee)
- dari gambar kita dpt melihat kelibat tgn seseorang itu yang sedang mencari rahsianya tuk dia bawa ke ruang lingkup yg lebiih besar tuk didedahkan (walaupun tak sepenuhnya) namun dapat memberikan gambaran bahawa ianya sgt dijaga dengan baik dan bersih.
- posture kepala yg agak bertakuk yang mana takuk ini lah yg sgt penting untuk mewujudkan suatu suasana yang "pleasent" ( minta laluan untuk penggunaan B.I) atau nyaman. gambar menunjukkan keadaan rahsia itu masih dalam keadaan separuh sedar.walaupun begituh bentuk takuk sudah pun kelihatan. ini menunjukkan betapa berbentuknya posture takuk itu. canti kbukan jika sekiranya ianya lebih kembang dan merah.
- warna dan keadaan kulit juga agak baik. neutral dan tak keterlaluan.
- bulu - bulu juga dijaga dengan baik. agak erotik. dan menepati ciri2 kejantanan.
- penggunaan underpants (putih - walaupun bersih namun agak tidak menyerlahkan kerahsiaannya) contoh warna yang menyerlah merah, oren atau hitam. penggunaan fibriks juga perlu diambil kira contohnya sutera.
- gambar diatas katil juga sangat menepati tema gambar yang mana erotika sesuatuh perkara tersebut yang menyentuh soal2 ranjang yang sangat intim dan menghangatkan lagi keadaan.
rasanya setakat ini dulu komen dari saya.moga keluaran akan datang dapat memberikan info yang lebih lagi tuk anda semua. (bertuahnya la sapa dapat rahsia itu heeeeeeeeeeeeeeee)

Posted by Ujang_MD :: 11/23/2005 12:41:00 PM :: 5 Comments:

Post a Comment


Best Malaysian Sites Page Rank Checker

© UjangMD FeaT Makcik ZainunG 2009 - Template by UjangMD.