"SoMeTiMeS oUr LiFe iS FiLLeD WitH cOLoUrS, aT tImEs, wE LiVe In TeArS"

UjangMD FeaT Makcik ZainunG


Home Games Download Songs Lyrics 18SX TV(Live) PERMINTAAN LAGU FORUM Blogger Kick Start Template


Monday, November 28

Ku Terima Seadanya!!

Argghhh telefon berbunyi.... siapa entah yang call.. ujang langsung tak tengok siapa yang call terus ujang angkat!! Macam pernah ujang dengar suara ini.. hmm bila di amati ohh suara seseorang yang ujang rindui..Nazreen call ujang.. katanya on the way ke Kelantan.. Hmm yup.. dia ada bagi tahu ujang seminggu yang lepas... dia kene pi Kelantan hal Pilihan Raya kecil nie lah!! Apa yang ujang dapat bagi tahu nazreen. drive elok2..terus ujang letak pone!! (Abg harap reen selamat sampai). Abg tau Reen tersentuh bila abg hantar sms tanpa mengukapkan kata syg .. hanya nama yang abg laungkan!! maafkan abg, reen.. itu yang sebaiknya untuk kita!! Cinta begitu susah untuk hadir... tapi beitu mudah untuk pergi meninggalkan kita!! ujang cuba pejamkan mata.. tapi mata sudah degil.. sedegil hati ujang!! Ujang tak tahu apa yang nak di buat!! azan subuh dah berkumandang!! ujang begitu taksub dengan kehidupan sehingga alpa dengan Tuhan!! Sejadah tak pernah ujang ingat.. yup terus terang ujang cakap.. ujang memang jahil bab2 agama!! sembahyang selalu tinggal..tak pernah cukup 5 rakaat!! bila sakit baru ujang ingat kat tuhan!! Bukan ujang nak burukkan diri sendir.. tapi itulah ujang.. diri ujang!! Tak tahulah ujang rasa nak sembahyang!! ujang ambil air sembahyang!! ohh begitu kekok sekali!! begitu keji ujang!! Ujang sembahyang subuh!! tenang jiwa!! alangkah syukur sekiranya ujang dapat lakukannya tiap hari!! tapi manusia!! yup manusia begitu nista!! Ujang duk iron baju nak pi keje nanti.. ohh dah pukul 7.15pagi... ujang kene mandi.. nanti terlewat pi keje! hari nie mesti banyak keje!! Mr kemut ada sms... owsss masih kat Melaka dia!! hati2 drive balik KL mR KEMUT. Ajib pun ujang ada sms.. hmm dia pun dah bangun!! Siap semua ujang turun pi keje!! Tak hujan hari nie.. ee bestnya.. harap sampai kepetang!! Ujang singgah makan kat warung Pulau Duyung.. hmm makan nasi dagang n nasi lemak.. sekarang ujang kalau sebungkus memang tak cukup.. hmm paling kurang pun 2-3 bungkus!!! kalu tak kat tempat keje nanti pasti lapor!! Hmmm yesss datang keje awal.. awal dari Mishu!! terkedek2 mishu masuk keje hehhe.. best tengok lenggok punggungnya itu!!1 fuhh begitu menyelerakan.. tapi cepat2 ujang alih ke arah lain!! hm bukan apa tak nak pagi2 adik ujang naik!! Ujang online YM hhmm macam biasalah hari ahad!! kawan pun kurang yang online!! yang ada cuma Ken!! Hmm sorry Ken.. abg tak sempat nak buat template .. im really sorry k!!(ada masa abg buat..). Ohh ujang ada kenal ngan sorang kawan lagi.. Hmmm Abg Din... heehe suk sembang ngan dia.. terus terang ujang cakap ujang lebih suka umur seseorang tuh lebih tua dari ujang.. dan itu yang ujang inginkan.. boleh ajar ujang dalam segala hal!! ujang ada sms Nazreen.. hmm tanya khabar macam mana dia kat sana!! hm jawabnya ok!! Ohh azfizan ada sms ujang.. hmm sibuk ngan keje agaknya dia nie!! Madshah or Mr Kemut pun pun dah balik dari Melaka ke KL hehehe!! Ajis!! Hmm dah sah... time minggu mesti enjoy ehehe!! (best baca kehidupan dia..kalaulah!!!??) ohhh ujang dapat satu msg!! alamak.. mati ujang!!Katanya nak kenal ujang.. hmm dan ujang tanya siapakah gerangan di sana... dan dia bagilah intro..waaa... dekat ngan rumah ujang jer.. waaaaaa... oh tidak!! mati macam nie.. dia kata dia dapat no fone ujang dari kawan dia..!! fuh.. terus ujang cancel.. kut2 ujang kenal ngan budak tuh tak ke mampus!!Nak dikatakan.."tak sangka ujang tuh XXX??" Waaa pu yau!!!!!!!!!!! ujang balik keje cam biasa.. hmm main bola lagi!! Ujang sms lagi nazreen.. sampai ke rumah atau belum.. katanya masih kat Kelantan!! Azan berkumandang barulah ujang balik!! mak ujang ajak ujang pi kat rumah sepupu.. hmm kene batu karang sepupu ujang nie.. malas weii!! tapi ku gagahka jua kerana tidak mahu petir menerpa!! maka akan berlaku lah ribut taufan dan yang pasti kilat sabung menyabung awan hitam berarak.. begitulah penangan bebelan mak ujang.. sekian!! Ujang menuruti.. hmm ujang suka pakai short pant!! Mak ujang suruh ujang pakai suar panjang.. katanya tak senonoh!! hmm apa2 jer lah!! ujang memang tak suka sangat pakai suar panjang!! tuh pi keje tuh cukup syarat jer tuh! balik rumah pun dah kul 9mlm.. hmm hujan!! mr Kemut ada sms.. hmm sambil msg ngan dia.. ohh azfizan pun ada.. adik mabe tak kan lupa ucap selamat malam kat ujang.. thnxx Mabe!!(bila laa dapat jupe Mabe nie ekk.. dah 2 kali kan??) Abg Shidie!! hmm baru siang tadi ujang mengenalinya! bersms gak sekejap.. Shah!! ada call hmm borak2 kosong ngan dia(suka.. dia selalu happy) Ujang dah mengantuk.. kaki ujang sakit tersepak batu.. berdarah ibu kaki!! hmm macam2.. ujang hantar sms kat nazreen ucap gud nie... mungkin dah kebiasaan!! Jack pun ujang tak lupa(im waiting u jack..). Duk layan sms ngan Madshah n kawan2.. tertidur.. rasanya dalam kul 12tgh malam kut.. hehe!! zzzzz

Posted by Ujang_MD :: 11/28/2005 10:00:00 AM :: 2 Comments:

Post a Comment


Best Malaysian Sites Page Rank Checker

© UjangMD FeaT Makcik ZainunG 2009 - Template by UjangMD.