"SoMeTiMeS oUr LiFe iS FiLLeD WitH cOLoUrS, aT tImEs, wE LiVe In TeArS"

UjangMD FeaT Makcik ZainunG


Home Games Download Songs Lyrics 18SX TV(Live) PERMINTAAN LAGU FORUM Blogger Kick Start Template


Wednesday, March 1

Cuma Mengingati!!!

Dengan Tajuk Utama Salahkah AKU???? (Memang Tak Salah..Tapi..biar lah bertempat)

Sejak dari semalam kat shoutbox aku dipenuhi kata2 kesat. Asal ceritanya begini, jika korang pergi ke msjbox junaidix semalam ada perasan tak nama ujangmd? ranking no. 3 kot...lepas tu aku bukak la blog dia...giler beb!! dia bole letak gambar zakar dia (patutla setiap hari blog ko ramai pengunjung). Lepas tu aku suruh junaidix banned blog dia masuk homepage msjbox psal berciri kan lucah. Dalam term condition jun dah bg tau msjbox dia bukan dipergunakan blog berunsur lucah mcm tu. Junaidix pun delete...lepas tu berpuluh2 msg aku dapat yg mengatakan aku ni bodoh la...bangang la..org melayu yg dengki dgn blog dia...xbole tgk org melayu senang la...aku heran la kenapa pengunjung2 blog dia tu pertahankan ujangmd tu. Kalau nak bg msj2 kat aku pun letak la address blog korang biar kita tahu siapa penakut yg berselindung dibalik nama. Aku xde niat aku nak dengki blog ko ujangmd...sia2 la aku hidup dimuka bumi Allah ni tengok dan lihat benda2 macam tu dengan berpeluk tubuh je..apa kata korang plak? Dunia yg dah terbalik atau aku yg terbalik?

Gang bloggers yg lain bole menilai blog dia
disini

Disini ujangmd pun tak nak cakap banyak.. afzan pun dah ok sama2 dah minta maaf.. cuma di sini ujang nak cakap kat korang semua ambil lah iktibar!! Tak salah MENEGUR demi KEBAIKAN.... Tapi.. perlu ada caranya!! Andai Kata seseorang itu tergerak hati untuk menasihati seseorang yang di rasanya tidak betul.. cubalah nasihati dia dengan baik.. Banyak cara hendak menasihati ata menegur... Afzan bukan nak buka pekung didada.. cuma ujang sekadar nak bagi tahu kat pengunjung blog lain..supaya ambil teladan apa yang telah terjadi. Di sini.. Adakah ini satu teguran bagi ujang??? Buka blog sahaja msjbox dan kene banned!! Kalau betul andai di kata hendak menegur ujang kerana letak gambar lucah.. ujang terima seadanya.. tapi cari dalam tag board tak ada pun ditegur.. dalam email pun tiada!! Tapi dalam tagboard junaidix.. di tulis "tolong deleted msjbox blog ujangmd.. sangat lucah la.." <----- Ini satu teguran??? menghancurkan ada lah!! Kalau dia tegur uajng dahulu.. n then uajng tak kisah baru lah bagi tahu junaidix kan?? yer lah dalam junaidix ada bagi terms.. gambar2 lucah tak di benarkan. so di sini ada salah satu ayat teguran "Ujang tak baik meliwat anak orang.. berdosa.." so ini satu tegurankan??So pandai lah kita faham maksud teguran!! Ok?? Afzan.. maaf di pinta andai ujangmd terkasar bahasa!! Lain kali jika hamba allah rasa tak selesa dengan blog ini.. email lah sekurang2 nya.. bagi nasihat!! Jangan pakat hentam!! Lagi satu bila orang yang buat tuh kita tak kenal batang hidung!!LAGI LAH PEDIH KAN??

Tidak Hidup Kerana Di Puji,
Tidak Hina Kerana Di keji,
Selagi Ada yang Menghulur,
Tentu Ada Yang Menerima,
Tapi perlu Ada Cara....

Bila Pentas Menjadi Basi,
Pencerita Pulak Menjadi Kuli,
Pendengar Pulak Menyepi Diri,
Telinga Menjadi Tuli,
Menjual Cerita Yang Tak Selari,
Sentiasa Membohongi.

Dari Dulu Telah Terbukti,
Kerana Jeles Membawa Mati,
Kulitnya Putih Tapi Gelap Hati,
Tamak Diri Hukumnya Tak Dipeduli

So.. Ujang Tak nak Lah lain kali benda ini terjadi lagi.. kalau rasa tak puas hati ada cara yang lebih baik untuk menegur.. email dah sedia ada.. tag board dah lengkap tersedia!! So pandai2 lah.. blues_ink@yahoo.com Ini email ujang.. sebarang tak puas hati korang leh hatar kat sini jer.. jika niat suci anda ingin menegur!! Selalu orang kata.. bila di tegur sikit mudah sangat melenting... mana tak melenting kalau tak kene cara tegurannya! Pikir lah..

Ujang ingat kan... "CARA HAL ORANG, MAROH DI ORANG AHH" DOK GITU??

Posted by Ujang_MD :: 3/01/2006 11:23:00 AM :: 2 Comments:

Post a Comment


Best Malaysian Sites Page Rank Checker

© UjangMD FeaT Makcik ZainunG 2009 - Template by UjangMD.