"SoMeTiMeS oUr LiFe iS FiLLeD WitH cOLoUrS, aT tImEs, wE LiVe In TeArS"

UjangMD FeaT Makcik ZainunG


Home Games Download Songs Lyrics 18SX TV(Live) PERMINTAAN LAGU FORUM Blogger Kick Start Template


Thursday, March 9

Tak Mungkin Berpaling!!!

Tatkala pagi.. pasti konek akan naik dengan sendiri!! Ujang bangun agak awal!! Jam 7pagi!! Sementara tuh layan lah blue dulu!! Hasil lancapan dapat gak 2-3 titik benih!! wakkaka! terus ujang pi mandi!! Mandi wajib sekali lah!! Tubuh dah ok sedikit.. tak mamai macam kelmarin!! Sihat sentiasa!! Hari nie pakai baju pemberian nazreen.. teringat kat dia sebab tuh pakai hehehe!! uajng makan kat pulau duyong hari nie!! Perasan tak rumah ujang sunyi jer?? sebabnya.. mak ujang dah blah.. awal pagi dia pi bangsal kepok!! katanya banyak orang tempah keropok! sure balik pun lewat nanti ehehe!! Bestt tul makan nasi dagang!! teh tarik menjadi sajian!! Terus ke tempat kerja! agak awal..!! Hmm sempat lagi ujang terlena atas meja sekejap wakaka!!! Arghh dah time keje!! lantas buat kerja.. hari nie kene panggil di boss!! coz. ujang ada sedikit salah faham dengan jabatan!! arghh ada jer ujang nie!! Tapi apa nama ujang kalau tak cari masalah kan?? hehehe!! Ujang keluar dengan muka masam.. huhu!! Mana tak sedih kene basuh sampai cuci telinga ujang nie!! Dah keje nak wat macam mana.. dah asam garam kehidupan di alam pekerjaan!! Keje ngan orang .. so kalau kene marah tu buat biasa dah lah.. anggap jer dia orang tuh macam lalat ker.., nyamuk ker!! kalau dia datang kat telinga dan berdesing jer.. terus bagi penangan tangan korang tuh!! pergh.. mati!! Time lunch ujang keluar sekejap sajer... just pi ambil anak sedara!! ujang tak makan lunch.. perut masih kenyang!! Ujang ada online.. Ngan boi, jat.. adi, dan along!!Lily sekarang duk asyik chat ngan ujang!! Suka dengan gelagat lily nie. sporting wooo!!!(tak sabar nak jumpa lily nie) Time balik.. ujang singgah ker Astaka.. laa.. terserempak dengan umi!! Banyak umi borong barang!! Anak yang baik hati.. tolong angkatkan!! tapi bersebab tuh!! ujang mintak ngan umi Rm 50!! Umi nie jenis tak banyak cakap.. kaalu ada dia bagi.. kalau tak ada sikit pun pasti dia akan bagi!! Kalau nak harap makcik zainun.. lagi tak KAMPUNG $%%#$%%% kene panah petir jangan harap dapat!! Begitu dahsyat sekali aura makcik zainun.. kalah Mawi TAU!! Sebelum balik.. uajng pi timbang. terkejut ujang.. 61kg??? Huh??? Wow.. amazing!! mendadak sekali ujang turun berat badan!! yahoo.. saiz 29 seluar pun dah longgar! Mula2 ujang tak percaya.. kut2 lah timbang tuh salah.. bila cuba 2 kali.. still sama 61kg!! yes.. 5kg turun!! Tak percayanya!! heeheh!! seronok jer!! Terus balik rumah!! Mandi2.. dan keje seterusnya mengusik cucu makcik zainun yang cam belangkas tuh!! heehhe!! trustt tertidur!! Dah malam!! Raziff ada sms uajng ajak jumpa! Agak keberatan jugak!! Along pun ada ajak sama!! tapi tak tahu macam mana... biar lah uajng pi jumpa Si razif dulu lah!! Srex pun ada sms ujang ajak online(really sorry srex)Takut nak berjanji.. sebab jarang ujang tepati!! Sambil tunggu razif datang boi ngan lily duk sms ngan ujang!! Kerol pun ada setelah 2 hari menyepikan diri wakakka!! Pergghh lama betul tunggu si razif nie.. siap ujang sembang ngan abg aziz dah!! akhirnya pukul 12tgh malam baru lah si razif nie sampai!! Kita orang pi lepak kat pantai batu rakit!! Balik pun dah nak pukul 2pg!! fuhh.. makcik zainun tak tdo lagi.. alamak membebel ker dia?? fuhh selamat!! ujang masuk bilik terus tdo!! zzzzzz

Posted by Ujang_MD :: 3/09/2006 08:04:00 AM :: 1 Comments:

Post a Comment


Best Malaysian Sites Page Rank Checker

© UjangMD FeaT Makcik ZainunG 2009 - Template by UjangMD.