"SoMeTiMeS oUr LiFe iS FiLLeD WitH cOLoUrS, aT tImEs, wE LiVe In TeArS"

UjangMD FeaT Makcik ZainunG


Home Games Download Songs Lyrics 18SX TV(Live) PERMINTAAN LAGU FORUM Blogger Kick Start Template


Wednesday, March 29

PERIHAL NASI DAGANG!!

Kelmarin.. surat khabar harian Metro Edisi Timur Muka Depan Lagi Tau.. Pasal harga Kepala Ikan Tongkol Nsi Dagang mencecah RM45!! Berbaloi ker?? Kalau korang baca artikel kelmarin lah!! Meh nak citer lah sket.. si pelanngan nie yang berasal dari luar.. kalau pi terengganu tak kan missed pi kedai nasi dagang yang bertempat kat Chendering terengganu nie!!(ujang dulu ngan Nazreen pernah pi makan kat sana.. memang best nasi dagang dia.. tak adpat ujang nafikan lagi).. kata si pelanggan.. dia ingatkan peniaga terbabit hanya bergurau senda dengannya ketika mahu mebayar harga makanan tersebut.(lagipun peniaga dan pelanggan terbabit sudah kenal-mengenali). tapi itu bukan gurauan tapi kenyataan! hehe!! Hmm kata si pelanggan lagi.. harga ini tak munasabah.. lagi satu.. katanya nasi yang dia makan dan air si peniaga bagi free.. kan kan?? entahlah!Di sebabkan tidak puas hati inilah.. si pelanngan pi report kat Kementerian Perdagangan dalam Negeri Dan Hal Ehwal Pengguna!! Tapi.. Metro hari ini lain pulak kisahnya!! Si Peniaga memberi kunjung balas!! Memang katanya dia menetapkan RM45.. dan si pelanngan bersetuju untuk membayar berapa harga sekalipun untuk di bawa pulang kepala ikan tongkol pada isterinya.. Hmm ujang tak pandai nak ulas.. korang baca lah sendiri artikel yang ujang sediakan!! Hmm korang dapat menilai sendiri kan?? hehee..dari artikel tuh kite leh percaya pada kebetulan?? hehe.. senyum kambing ujang!!(mujr tak jadi kambing wakaka).. buhbye!!

Posted by Ujang_MD :: 3/29/2006 11:22:00 AM :: 1 Comments:

Post a Comment


Best Malaysian Sites Page Rank Checker

© UjangMD FeaT Makcik ZainunG 2009 - Template by UjangMD.