"SoMeTiMeS oUr LiFe iS FiLLeD WitH cOLoUrS, aT tImEs, wE LiVe In TeArS"

UjangMD FeaT Makcik ZainunG


Home Games Download Songs Lyrics 18SX TV(Live) PERMINTAAN LAGU FORUM Blogger Kick Start Template


Wednesday, March 22

WWE ROYAL RUMBLE 2006


Haaa.. Royal Rumble 2006.. korang dah tengok ke belum?? Ujang ngan makcik zainun dah tengok dah semalam ehehehe!! Best jugak.. setakat yang ujang lihat lah!! Dalam Royal Rumble kali nie seramai 29 para juara beradu kekuatan menewaskan pencabar dalam satu gelanggang untuk merebut tali pinggang dan gelaran sebagai Juara Royal Rumble 2006. Siapa yang bergelar juara?? hanya anda yang dapat mengetahuinya selepas menonton VCD sepanjang lebih sejam ini eheh!!(Wah.. ala2 promote kan?? kalah lah media cetak wakkaa)
Ujang tak leh bagi tahu lah saper menang.. nanti tak surprise pulok!! Turut di muatkan dalam VCD ini ialah pertarungan antara Kurt Angle dengan Mark Henry(ala yang gemuk2 tu yang hitam legam tuh wakka) manakala Edge berentap dengan John Cena(I like Edge.. ujang suka berpihak belah orang jahat ekeke) JBL bergelut kekuatan dengan Boogyman dan akhir sekali nie yang best nie ehehe!! Suka tengok gelagat diva wwe!! Ashley Massaro mencabar Mickie James. Saksikan lah sendiri eheh!! wah....dahsyat promote ujang kali nie eheh!!

Posted by Ujang_MD :: 3/22/2006 11:28:00 AM :: 1 Comments:

Post a Comment


Best Malaysian Sites Page Rank Checker

© UjangMD FeaT Makcik ZainunG 2009 - Template by UjangMD.