"SoMeTiMeS oUr LiFe iS FiLLeD WitH cOLoUrS, aT tImEs, wE LiVe In TeArS"

UjangMD FeaT Makcik ZainunG


Home Games Download Songs Lyrics 18SX TV(Live) PERMINTAAN LAGU FORUM Blogger Kick Start Template


Thursday, April 20

BAD MOOD!

Hari nie bangun jer.. tak cakap banyak terus masuk bilik air! Hari ini rasa malas betul nak bercakap!! nak bawa hal sendiri jer rasanya!! Adakala diri kita rasa begitu di bawah kan??Terasa diri kita kerdil sangat.. pernah tak korang rasa diri korang begitu??Bila kita di hujani pelbagai masalah pun macam nie jugak kan? Ujang tak makan pagi terus ke tempat kerja.. lagipun makcik zainung awal2 lagi dah ke ???
Alahai.. nak ujang cakap jugak ker? sedia maklum lah kan??? kekeke!!Kat tempat kerja pun suasana murung jer.. masing2 buat kerja yang telah di berikan!! Chewahh ala2 budak skool la ekeke!!Ujang pun buat kerja ujang malas nak pikir hal orang lain.. Pc uajng tak sentuh langsung cuma sekajap jer lah ujang edit blog.. lepas tuh terus tutup! Entah lah.. baik cakap ngan meja ker.. ngan kerusi ker ada faedah biar lah ujang tahu yang menatang haram jadah tu mana leh bercakap..!!! Jat ada called ujang .. bertanya y tak on YM.Mudah.. malas kata ujang!! Dia pun sekana tahu yang ujang memang tak der mood semalam..
Terus ubah topik.. Cakap perkara lain pun leh masuk akal jugak kan .. Betul tak Jat?? Hp.. bagus jugak tak ada kredit.. Rasa time gini nak menyepi jer.. ujang pun tak tahu kenapa ujang betul2 moody hari nie! Hp berbunyi lagi..(maaf tak angkat.. rasa masa lum sesuai.. marah lum reda.. tunggu lah dulu.. bila hati dah sejuk annti.. i sms u k..) Ouchh.. teringat lagu..P.Ramlee.."Oh..Beginilah nasib diriku yang malang Oh Tuhan.." Dah balik kerja.. terus ujang pulang kerumah.. mandi.. n terus masuk bilik.. Muka ujang tak usah nak cakaplah.. dah tak larat dah.. leher pulak dah melecet tahap serius kut!!
Sampai malam2 ujang duk barut tangan ngan kain.. yer lah tengah tdo.. mana kita sedar.. duk garu situ.. duk garu sini.. last2 esok bangun mandi.. terasa pedih.. kulit dah pun melecet.. siapa yang nak tanggung tuh?? Ujang jugakk kann? Sajer jer lepas tension ehehe!! Hari dah merangkak malam.. makcik zainung pun baru jer pulang.. uwekk busuk bango.. bau ikan hehe!! Mak tdo awal semalam!! Ujang sedikit happy bila ujang dah berbaik semula dengan si dia.. ahaks. siapa? entah lah.. ekek!!!

Nanti lah.. ujang tak pasti lagi ketika ini"sebab i know who i am la.." Tu yang takut nak buat keputusan yang memandai sorang2 hehe".So semalam.. ujang tak kemana.. hanya duk memerap kat rumah.. lagipun mata maha mengantuk.. perghh sebelum tdo sempat ujang hantar sms kat Jat..(Hmm sorry yer)!! Boi pun ada sms ujang semalam.. Oh my god. My prennn Ajis tiba2 sms.. hehee... rindu tak terkata ujang kat dia.. selepas kematian kedua ayah dan bondanya..(salam takziah dari ujang .. wahai ajis).. Agak awal ujang tdo semalam.. zzzzzzzzzzzz..

Posted by Ujang_MD :: 4/20/2006 11:15:00 AM :: 1 Comments:

Post a Comment


Best Malaysian Sites Page Rank Checker

© UjangMD FeaT Makcik ZainunG 2009 - Template by UjangMD.