"SoMeTiMeS oUr LiFe iS FiLLeD WitH cOLoUrS, aT tImEs, wE LiVe In TeArS"

UjangMD FeaT Makcik ZainunG


Home Games Download Songs Lyrics 18SX TV(Live) PERMINTAAN LAGU FORUM Blogger Kick Start Template


Wednesday, April 26

KHUSUS UNTUK WANITA(BUKAN ORANG LAKI SOKMO KAN?)

Sekarang ramai orang yang ingin memiliki anak lelaki ataupun pompuan.. tapi bila bini dah terberanak.. yang nak anak pompuan dapat yang lelaki dan sebaliknya!! Perghh... Nie ada petua untuk cik Puan kita untuk mendapatkan jantina anak sperti yang dinginkan.. Kita csekadar berikhtiar.. tapi yang menentukan semuanya.. Allah S.wt! So.. di bawah ada sedikit tips untuk cik Puan amalkan ekekkeke!!

Puan bolehlah membuat pengiraan dari tarikh puan datang haid. Contoh pengiraan adalah seperti dibawah, :-

KALENDER KESUBURAN BULANAN
(cth;sekiranya Haid Puan jatuh pd 1hb)Hari Haid : 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 (10hari)
Hari Subur (Anak Lelaki): 11,12,13,14,15,16,17 (7 hari)
Hari Subur (anak P'puan): 18,19,19,20,21,22,23 (7 hari)
Hari Tidak Subur: 24,25,26,27,28,29,30 (7 hari)

Berdasarkan kalender diatas Puan bolehlah sesuaikan dengan tarikh terakhir haid Puan bagi mendapatkan tarikh yang sesuai untuk bersama suami bagi mendapatkan anak perempuan.Sekiranya haid Puan jatuh pada 23hb, maka sesuaikan dengan kalender tersebut di atas. Tulislah tarikh tersebut dengan tulisan kecil di bahagian atas kelender tersebut, supaya Puan mendapat tarikh yang sebenar untuk bekerja keras (bersama suami).Walaupun masa haid Puan hanya selama 6 atau 7 hari, tetapi telur akan mula berfungsi selepas hari ke 10.Jadi pada hari ke 11 hingga 17 (Puan di dalam keadaan subur yang amat sangat dan kemungkinan untuk mendapat anak L (lelaki) adalah cerah.Mulai tarikh 18 hingga 23, adalah hari-hari untuk mendapatkan anak perempuan. Untuk itu, saya sarankan agar Puan menggunakan masa (tarikh) ini sebaik mungkin untuk mendapatkan anak perempuan.Bila tiba pada hari tidak subur di atas 24 hingga 25(lagi seminggu nak period) puan akan rasa sakit2 badan, sakit kepala dan moody. Itu salah satu tanda puan akan didatangai haid dalam masa seminggu dan masa Haid semula akan jatuh pada 30hb (selalunya akan tercepat atau selewat sehari)dari tarikh period terakhir.
P/S UJANGMD:::Selamat mencuba untuk puan.Disamping itu jangan lupa menjaga cara pemakanan dan berdoa selalu.Ujang suka anok laki ekeke!! nok 20 oarng kalu dapatlah.. Tapis aper nok ke ujang huarghh!Tak dok sorang pun uwaa!!!!

Posted by Ujang_MD :: 4/26/2006 08:25:00 PM :: 0 Comments:

Post a Comment


Best Malaysian Sites Page Rank Checker

© UjangMD FeaT Makcik ZainunG 2009 - Template by UjangMD.