"SoMeTiMeS oUr LiFe iS FiLLeD WitH cOLoUrS, aT tImEs, wE LiVe In TeArS"

UjangMD FeaT Makcik ZainunG


Home Games Download Songs Lyrics 18SX TV(Live) PERMINTAAN LAGU FORUM Blogger Kick Start Template


Sunday, December 24

Gerammm

Hari ini entah ler bad mood semacam jer... Hati nih rasa nak marah.. tak tahu apa pasal. Nak kata sakit hati kat Makcik Zainung tak jugak.. nak kata ada masalah pun Ujang rasa tak jugak.. Tapi hati nih rasa macam nak marah orang jer... Rasa kalau boleh nak marah orang tuh puas2.. Giler ker Ujang?? Makcik Zainung pun satu hal.. bukannya Ujang marah kalau dia nak bagi pinjam apa jua barang kepunyaan ujang pada orang lain.. tapi bagi tahu lah sepatah dua dahulu.. nie tak lepas bagi baru bagi tahu kat Ujang.. adus sakit hati betul... barang Ujang tuh baru jer lagi Ujang beli still sayang lah jugak kan?? Lagipun Ujang nak guna 29hb nanti.. budak yang pinjam pulok lepas raya haji baru balik.. aduss... Sabar je lah..

Mungkin ujang tension dengan kerja kut.. sebab Ujang kene siapkan semua kerja sebelum Ujang bercuti nanti on 29december.. ehehhe Nak pi Johor beraya kat sana.. Kesian kat Makcik Zainung ujang dah bohong sunat kat dia.. cakap kene kerja.. sebenarnya nak pi Johor.. Maaf mak ek.... Pagi raya nanti ujang call mak k.. Mak pun sekarang asyik sakit urat jer.. biasalah orang tua.. ada gak lah uajng duk urut makcik zainung nih ha.. tapi macam tu gak.. katanya sebab tak buat kepok.. jadi macam tu lah dia.. perghh alasan.. ye ker??

Terengganu pperghh asyik hujan.. tapi semalam alhamdulillah panas dari pagi sampai lah ke malam.. habis kering semua pakaian.. tak lah hapak keh keh... Tapi ombak laut bergelora amat dahsyat ooo... takut tengok.. kalau mandi sure tak leh hidup mampus terus.. so maka bapak perhatikan anak anda.. jangan kasi turun ke laut.. silap haribulan anak sendiri bahang tanoh keh keh... bbyee

Posted by Ujang_MD :: 12/24/2006 12:46:00 PM :: 2 Comments:

Post a Comment


Best Malaysian Sites Page Rank Checker

© UjangMD FeaT Makcik ZainunG 2009 - Template by UjangMD.