"SoMeTiMeS oUr LiFe iS FiLLeD WitH cOLoUrS, aT tImEs, wE LiVe In TeArS"

UjangMD FeaT Makcik ZainunG


Home Games Download Songs Lyrics 18SX TV(Live) PERMINTAAN LAGU FORUM Blogger Kick Start Template


Tuesday, January 16

Pesanan dari...

Hai uols... mak saje jer curik masuk kat blog nih. hiks!! ops! Aku ada pesanan sket untuk korang lar. Bukan ape.. blog sendiri pon dah hazab. Nie ada sket pesanan dari si ujang nih.

Tak ada apa nak celoteh kat sini.. al maklum jer lah... Ujang cakap, dia mintak hampon banyak-banyak pasal tak dapat nak hapdet blog. Katanya, internet kat terengganu masih ada problem. Wallahualam... mak pon tatau kesahihanya ittew. Lagi pon dia tengah berkhursus kat satu tempat yang very the jauh lar. Ala-ala perkampungan anak-anak orang asli gituh.

Aper lagi ek... ntah ler.. tak tatau nak cakap apa ar.. nak over kat sini tak bleh plak. Nanti kena pelakong ngan keropok makcik zainun plak. Hmm... mak tulis lite-lite jer lah.. hiks!

Alalala... apa lagik ek yang si ujang tuh cakap? lupa plak aku nih... weih! Aku malas ar nak tulis kat orang punyer blog nih. Hmmm.. dah lar kat sini sejok bangat. Aku dah nak balik dah.. sambil tengok gambar konek. Ops! **sambil pekop mulot

Ok lar.. aku nak balik dah.. salam sayang dari ujang

yang benar
Haizatul Islamiah dari Yayasan Anak Ikan Malaysia

Posted by Ujang_MD :: 1/16/2007 04:58:00 PM :: 11 Comments:

Post a Comment


Best Malaysian Sites Page Rank Checker

© UjangMD FeaT Makcik ZainunG 2009 - Template by UjangMD.