"SoMeTiMeS oUr LiFe iS FiLLeD WitH cOLoUrS, aT tImEs, wE LiVe In TeArS"

UjangMD FeaT Makcik ZainunG


Home Games Download Songs Lyrics 18SX TV(Live) PERMINTAAN LAGU FORUM Blogger Kick Start Template


Saturday, February 2

PERASAAN

Setiap orang mempuyai perasaan atau rasa di dalam lubuk hati yang paling dalam. Bagi Ujang biasanya selalu berasa gembira, sedih, dan yang paling teruk ialah kecewa. Ianya berlaku secara tidak disangka dan dijangka. Tetapi pernahkah diantara korang yang mengalami ketiga-tiga perasaan itu dalam satu masa yang sama...???

Dalam masa Ujang sedang menikmati kegembiraan yang Ujang kecapi tetapi dalam masa yang sama juga kesedihan dan kekecewaan menyelubungi setiap rasa kegembiraan yang Ujang ada. Mungkin ada sesetengah orang yang tidak pernah mengalaminya tetapi bagaimana yang pernah mengalaminya..???

Jika di lihat seseorang itu sedang gembira jangan disangka dia sebenarnya dalam keadaan demikian. Perlukah masa sedang gembira dirampas oleh kesedihan dan kekecewaan..?? Ujang cuma nampak dari sudut luaran sahaja. Cuma tuan punya badan sahaja yang tahu perasaan sebenarnya...???

Ujang gembira bila melihat sesuatu didepan mata yang mungkin Ujang dapat tetapi Ujang sedih dan kecewa bila ia gagal dimiliki oleh Ujang... Pernahkah korang merasainya...???? Hehehehe Ujang sekadar bertanya.

Posted by Ujang_MD :: 2/02/2008 12:35:00 AM :: 0 Comments:

Post a Comment


Best Malaysian Sites Page Rank Checker

© UjangMD FeaT Makcik ZainunG 2009 - Template by UjangMD.