"SoMeTiMeS oUr LiFe iS FiLLeD WitH cOLoUrS, aT tImEs, wE LiVe In TeArS"

UjangMD FeaT Makcik ZainunG


Home Games Download Songs Lyrics 18SX TV(Live) PERMINTAAN LAGU FORUM Blogger Kick Start Template


Tuesday, September 5

ALHAMDULILLAH

Penat yang teramat!! Bus sampai agak lewat ke Kuala Terengganu.. Sepatutnya sampai area jam 6pagi.. tapi lewat sampai hingga terlajak ke jam 9pagi.. Aduss pasti ujang bengang ke tempat kerja nanti!! Mata ujang nak terpejam jer nih!! Lantak lah apa orang nak kata pun kat tempat kerja ujang..malas ujang nak ambil tau..Janji ujang dah buat keputusan ujang...

Biar lah boss nak kata apapun.. biarlah nak kata tempat keje ujang bapak ujang yang punya pun .. ujang dah tak kisah.. satu jer yang bermain dalam fikiran ujang sekarang.. dan matlamat ujang hanyalah satu sekarang.. cuma nak SaL bahagia selalu.. Ujang tak nak di waktu kegembiraan Sal nanti di susuli kesedihan... Ujang tak nak di kala Sal gembira kekasih yang di nanti tiada di sisi meraikan kemenangannya. Ujang nekad... terima kasih abg din kerana nasihat ujang apa yang patut. Walau hati sedikit gelisah sebab tinggalkan keje macam tuh.. walau hati rasa gundah sebab tak kasi tau makcik zainung yang ujang ke JB... Ujang cuba pujuk diri.. tak nak pikir perkara yang tak elok.. mahu think positive jer!!

YES!! YES!! Jelas terpacar kegembiraan Sal bila ujang datang ke JB. Sal jemput ujang kat bus station Larkin..Rindu dendam semua di lepaskan bila mata bertentang mata. Usah di cakap betapa gembira tatkala itu.. Terima kasih pada kawan SaL yang kasi pinjam bilik..Baik orangnya.. sporting dalam serba-serbi.. terima kasih Honey!! Ohh terharu ujang.. bila Sal hulurkan satu bungkusan.."Untuk abg.. sempena hari lahir".. tersenyum kelat. Awalnya sayang bagi?? Kata nak celebrate sama2 nanti??? "Itu lain bang... yang nie sayang nak abg bukak time 7september nanti... ingat tau jangan bukak lagi.. Bukak time birthday abg nanti.

"..Hmm macam2 sayang... k I do!! Terima kasih sayang bawa abg pi jalan2 kat Danga Bay... Cantik tempat tuh.. sayang tengok tak kapal yang di hiasi ngan lampu tuh.. kalau kita berdua duduk atas kapal tuh kan best!! Macam titanic.. mesti syokkan??? Ada Honey sebagai peneman kita berdua cukup membuatkan suasana menjadi bertambah ceria kan sayang??? Abg suka bila sayang dapat kawan macam Honey. Tapi dalam kita bersuka ria abg lihat sayang seakan tidak puas hati akan sesuatu terhadap abg bukan??? Maafkan abg bila abg bersyakwasangka buruk pada sayang.. Kenapa sayang benci sangat pada dia?? yang dulu sayang anggap macam adik sendiri... abg tak marah.. abg tak larang itu hak sayang.. tapi kenapa di depan Honey??

Abg malu bila sayang bertekak dan marahkan abg depan honey.. di depan rezeki. Malu abg sebagai seorang lelaki.. sayang tahu kan..??? abg kalah kalau berlawan mulut.. abg tak terdaya nak melawan kata2 sayang.. tapi kenapa di depan honey??? abg terkilan dengan tindakan sayang..paling abg bengang bila sekuat hati sayang cakapkan.."kenapa abg tak betulkan keadaan sehingga sayang berprasangka buruk pada abg din??"..Macam mana abg nak betulkan.. abg dah masak dengan perangai sayang. kalau A kata Sayang.. maka A lah!! Abg kalau lawan mulut dengan sayang sure kalah.. tu yang abg diam kan diri.. sebab abg rasa mendiam kan diri lebih baik dari terus berlawan kan kan?? So sayang please.. please!!

Hari yang di nanti oleh sayang sudah tiba... Tahniah sayang.. akhirnya sayang perolehi jugak MASTER yang sayang idamkan selama ini.. Kalah abg.... huhuhu...tak setanding sayang!! Bangga abg dengan sayang.. Tahniah sekali lagi sayang!! Dalam masa 2 hari kita berjumpa abg tau.. abg ada jugak lukakan hati sayang. Abg tau sayang kecik hati sebab abg agung2 kan orang lain.. Sayang.... sayang kene faham.. abg tahu bezakan mana sayang dan yang mana kawan.. sayang tak boleh menilai sendiri... abg tahu sayang nak abg buat yang terbaik untuk sayang.. dan abg dah laksanakan apa yang termampu.. abg harap sayang faham.. Terima kasih sayang kerana support abg semasa kat JB. Abg bengang jugak asyik sayang yang kuarkan duit.. tapi apakan daya abg... maafkan abg yer!!

Semalam abg tak sampai hati nak tinggalkan sayang sebenarnya. Hajat di hati abg nak bermalam satu malam lagi.. abg rasa tak sedap hati coz tubuh sayang makin panas.. batuk pulak menjadi2.. tapi sayang pulak buat hal.. duk merapu yang bukan2.. maafkan abg sayang... Ingat cinta abg hanya untuk sayang...jaga diri.. makan ubat.. abg tak sabar nak bukak hadiah dari sayang on 7 september nih... apa ekk.. mesti special kan?? lambatnya... nanti time jam 12tgh malam ita celebrate sama2 ekk dalam pone ekk.. walaupun kita jauh tapi hati kita tetap dekatkan.. i luv u sayang.. mwahh!!! Terima kasih atas jasa baik sayang pada abg..!!

Posted by Ujang_MD :: 9/05/2006 01:31:00 PM :: 1 Comments:

Post a Comment


Best Malaysian Sites Page Rank Checker

© UjangMD FeaT Makcik ZainunG 2009 - Template by UjangMD.