"SoMeTiMeS oUr LiFe iS FiLLeD WitH cOLoUrS, aT tImEs, wE LiVe In TeArS"

UjangMD FeaT Makcik ZainunG


Home Games Download Songs Lyrics 18SX TV(Live) PERMINTAAN LAGU FORUM Blogger Kick Start Template


Friday, September 1

BINGUNG!!

Hidung Ujang berdarah pagi ni...kenapa yek? Entah..nak kata panas, tak la pulak...Today tak berapa in the mood...since last night lagi sebenarnya....reason? hmmmm.....donno as well..maybe I was just wishing for something that I know I can never have dalam masa terdekat ini...but this wish had been there for years already..tak pe la, keep on wishing...maybe someday it will come true. Ujang betul-betul bingung.. Di luah mati mak.. Di telan mati Bapak!! Hmm Bapak memang patut mati pun pergh.. Deal!!

Bila banyak masalah datang dalam fikiran Ujang macam nie lah jadinya.. semua tak kena.. Sampai orang yang tak salah pun tetap kene tempias!! Sal dah bertolak ke Jb semalam. Entah dalam hati nie rasa macam bersalah sangat pada Sal.. Tapi dalam masa yang sama Ujang betul-betul terdesak... Adus.. nak cakap pun tak kena!! Sayang maafkan abg yer!!! Mak pulak sejak 2 menjak nih asyik sakit jer.. Sakit tua.. kekadang takut jugak Ujang!! Semalam mak ada cakap. dia asyik duk terbayang arwah kakak dia jer... Yup.. teringat Ujang.. arwah kakak mak uajng meninggal betul2 tarikh lahir ujang 7september. Entah tersentak ujang.. rasa semacam.. bulu roma meremang.. Takut.. Takut!!

Ujang sejukkan hati.. Hmm ala.. mak biasalah tuh kekadang kita ingat benda2 macam tuh walau hati ujang sendiri yang memberontak supaya menerima seadanya apa yang di perkatakan oleh mak tadi.. Ujang tak nak pikir.. Takut!! Moga mak beroleh keberkatan mak.. Ujang dah tak der orang lain.. kalau mak tiada di sisi ujang siapa lagi nak sembang ngan ujang??? siapa lagi nak gurau senda ngan ujang.. dah bertahun-tahun mak kita berdua duk sama2.. kalau mak tak der.. ujang tinggal sorang2.. ujang tak bekerluarga macam anak mak yang lain.. pasti ujang sepi.. Ya Allah... Panjangkanlah umur ibuku,.., Amin!!! Sal?? Cuma dia harapan Ujang.. Ujang menyayanginya sepenuh hati...

"Sayang, Sayang tahu apa yang membuat abg mencintaimu ?""Hmmm ... bukankah sayang sering mengatakannya pada abg ?""Tidak... tidak ... bukan yang itu maksud abg, ini rahsia yang lain ... ini yang lain, hal yang membuat abg sangat mencintai sayang."Biar lah abg simpan dalam hati ya!!ZZZZZZZZZZZ

Posted by Ujang_MD :: 9/01/2006 11:04:00 AM :: 1 Comments:

Post a Comment


Best Malaysian Sites Page Rank Checker

© UjangMD FeaT Makcik ZainunG 2009 - Template by UjangMD.